MLADI VATRENI: Dva mlada međimurska igrača igraju u strašnoj formi i na popisu su izbornika Bišćana

Daniel Štefulj

U nastavku borbe za Europsko nogometno prvenstvo U-21 sljedeće godine, Hrvatska će 27. ožujka gostovati kod Škotske u Edinburghu, a 31. ožujka na domaćem će terenu, u Puli, dočekati Litvu.

Izbornik Igor Bišćan objavio je popis nogometaša koji će predstavljati hrvatsku U-21 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Dario Vizinger prema formi zaslužuje možda i više od pretpoziva za U21

Nakon sjajnih igara koje pruža u dresu Rijeke, prvi poziv u mladu reprezentaciju dobio je Daniel Štefulj, dok je Dariu Vizingeru uručen pretpoziv. Podsjećamo, Vizinger je do sada u najvišem slovenskom rangu postigao čak 18 pogodaka, a u posljednjoj utakmici zabio je hat-trick.

Inače, Vizinger je već ranije bio na Bišćanovom spisku, odigrao je vrlo dobro prijateljsku utakmicu s Mađarskom, a onda u kvalifikacijama pomalo čudno nije dobio priliku. Dobili su neki drugi napadači i nisu se baš iskazali, tako izbornik od kojeg se puno očekuje, ne bi sigurno pogriješio kad bi mladog međimurskog napadača koji igra u strašnoj formi uvrstio ne samo na konačni spisak za ove dvije utakmice, već i kandidirao za početnih 11. Hoće li se tako nešto dogoditi ostaje za vidjeti!? (nl, dz)

Foto: HNK Rijeka/Štefulj

Foto: Topić/Vizinger

Ostavi komentar