MASAKR U ZAGREBU Policija potvrdila da je pronađen šesterostruki ubojica, počinio je samoubojstvo

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Zagrebačka policija potvrdila je u 4.10h da je ubojica s Kajzerice počinio samoubojstvo.

‘Još tijekom očevida policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom uhićenja počinio je samoubojstvo’, napisali su u poruci iz policije.

U tišini, u nevjerici odmahivajući glavom lijevo-desno, u šoku prekrivajući lica – gledali su kasno sinoć stanovnici zagrebačke Kajzerice sa svojih balkona na Cimermanovu ulicu u kojoj se oko 21.30 sati dogodio u Hrvatskoj nezapamćen pokolj. Dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete ubijeni su vatrenim oružjem, dok je pucnjavu jedino preživjela sedmomjesečna beba, koju je policija u kući pronašla neozlijeđenu.

– U 21.30 zaprimili smo više dojava o pucnjavi u Cimermanovoj i po dolasku zatekli šest smrtno stradalih osoba, od čega jedno dijete 2009. godište – negdje oko pola dva ujutro pojasnio je načelnik PU Zagrebačke Marko Rašić, koji previše informacija nije odavao jer, kako je rekao, očevid je još bio u tijeku te će vjerojatno biti tijekom čitavog današnjeg dana. Temeljna i specijalna policija, kao i sve ostale snage, kazao je Rašić, odmah su raspoređene što po kvartu, što po čitavom gradu, a policija je odmah jednu osobu dovela u vezu s događajem te su za njom tragali. Tko je ta osoba, policija nije željela otkrivati, rekli su samo da je riječ o muškarcu. Na lokaciji na kojoj su pronašli šestero ubijenih, rekao je načelnik PU Zagrebačke, policija je postupala 2011. godine, ali “u događaju koji se ne dovodi u vezu s ovim događajem”.

Ostavi komentar