Kod Donjeg Vratna poginuo biciklist: Liječnici se na mjestu događaja borili za njegov život

policajac-policija (1)

U četvrtak, 29. travnja oko 10:15 na državnoj cesti D-2, kod Donjeg Vratna, dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

Mladić u dobi od 24 godine upravljao je teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom, iz smjera Petrijanca u smjeru Gornjeg Vratna. U jednom je trenutku započeo obilaženje bicikla kojim je u istom smjeru upravljao 79-godišnjak, koji je u tom trenutku započeo skretati ulijevo na nerazvrstanu cestu.

Pritom je došlo do udara prednje lijeve strane teretnog vozila u stražnji lijevi kotač bicikla i u biciklistu koji je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružana na mjestu događaja po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, koji su ga reanimirali do 11:05, kada je proglašena smrt.

Dežurni državni odvjetnik odredio je obdukciju te je tijelo nesretnog 79-godišnjaka prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Za vrijeme trajanja očevida, sve do 13:50, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima, stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Ostavi komentar