Web shop Medical Direct poklanja 20% popusta na medicinske proizvode!

medical direct

Kao poseban poklon samo za čitatelje Međimurskih novina pripremili smo popust od 20% na sve proizvode do 15. ožujka 2020. godine. Popust možete iskoristiti tako da u košarici na njihovim stranicama unesete kupon MN20 i stisnete tipku “Iskoristite kupon”.

U današnje vrijeme kada su ljudi sve stariji i bolesniji posebno je važno svima osigurati pristup zdravstvenoj njezi i kvalitetnim medicinskim pomagalima.

Tako je nastala hrvatska medicinska trgovina Medical Direct koja besplatno dostavlja pouzdane medicinske proizvode povoljnih cijena. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 100 kuna za cijelu Hrvatsku pa tako i za Međimurje, a naručeni proizvodi uglavnom sljedeći radni dan dolaze kupcima na kućni prag.

Naručiti na web stranici www.medicaldirect.hr je iznimno jednostavno, a ako nešto zapne uvijek možete nazvati ljubazno i stručno osoblje koje će Vam sa zadovoljstvom pomoći.

Od stotina medicinskih pomagala koja su odmah dostupna za narudžbu izdvajamo tlakomjere, inhalatore, TENS aparate za elektroterapiju, antidekubitalne madrace za nepokretne osobe, oksimetre, invalidska kolica, hodalice, rolatore, štake, štapove, toaletna povišenja i stolice, stolce za tuširanje slabije pokretnih osoba, antidekubitalne jastuke i zaštite i aparat za osobnu limfnu drenažu.

S pouzdanjem naručite medicinske proizvode od Medical Directa i uštedite novac, trud i vrijeme.

Ostavi komentar