Rukometni Final Four: Čakovčani zamalo napravili čudo u Poreču!

Drugi polufinalni dan Kupa Hrvatske je iza nas. U lijepo popunjenoj dvorani Žatika i pravoj navijačkoj atmosferi, PPD Zagreb je izborio svoje 26. finale Kupa pobjedom nad našičkim Nexeom 33:31 (17:15).

U drugoj polufinalnoj utakmici Dubrava je slavila nad Čakovcem rezulatom 33:30 (15:13) i osigurala svoje mjesto u samoj završnici. Sportska dvorana Žatika će finale muške konkurencije ugostiti u nedjelju19. svibnja s početkom od 17:30 sati uz prijenos na HRT 2.

Igrači s najviše pogodaka i obrana u polufinalnim utakmicama bili su:

Ivan Sršen, PPD Zagreb 10/15
Halil Jaganjac, Nexe 11/14
Bruno Levak
, Čakovec 9/15
Ivan Dumenčić, Dubrava 8/15
Nikola Marciuš, Čakovec 13 obrana
Domagoj Grahovac, Dubrava 16 obrana

“Čestitke mojim igračima, čestitke Dubravi, čestitke vjernoj publici koja nas je došla podržati u Poreč. Mi nismo razočarali i ponosan sam na svoje dečke. Večeras nismo imali sreće kod realizacije, kod zicera, pa smo promašili i dva, tri udarca na prazan gol. Ipak je Dubrava treća ekipa u Hrvatskoj.“, istaknuo je Josip Borković, trener Čakovca.

“Nisam znao što očekivati, znao sam da se možemo kvalitetno boriti. Sad protiv Dubrave smo pali muški i čestitam dečkima na pobjedi. Hvala navijačima, oni su naš osmi igrač, sad je i euforija u našem gradu jer se izborio Final 4.“, kazao je Bruno Levak, igrač Čakovca.

FOTO: HRS

Ostavi komentar