Dođite na veliko otvorenje Hervis trgovine u Trgovačkom centru Lumini!

17. lipnja od 7 ujutro dođite na otvorenje prve Hervis trgovine u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske jer vas čekaju akcijske cijene i brojna iznenađenja

Kad kažemo sport, prvo pomislimo na Hervis! Od bicikla, trčanja, fitnessa pa sve do opreme za outdoor avanturu i skijašku sezonu – Hervis nudi sve. Bilo da ste iskusni sportaš, rekreativac ili pak tek krećete u sportske avanture, Hervis je definitivno sportski dućan broj 1 koji želite posjetiti. Zato vas s veseljem obavještavamo da se otvara Hervis trgovina u Trgovačkom centru Lumini!

Na dan otvorenja 17. lipnja, Hervis će otvoriti svoja vrata već u 7 ujutro kako biste imali cijeli dan na raspolaganju za traženje, biranje i kupovinu odličnih sportskih artikala i opreme po super cijenama.

Hervis je pripremio još jedno iznenađenje! Od 17. do 20. lipnja na zapadnoj strani parkinga centra Lumini bit će postavljen HERVIS šator u kojem vas čeka posebna ponuda većih artikala poput bicikala, daske za SUP, stola za stolni tenis…. Hervis misli na vašu sigurnost dok uživate u shoppingu.

Možete sudjelovati i u velikoj Hervis nagradnoj igri u kojoj možda osvojite jednu od 16 iznimnih nagrada

Kako? Ispunite nagradni kupon koji možete naći u Hervisovom letku na zadnjoj stranici, odgovorite točno na jednostavno pitanje, donesite ispuunjeni kupon na dan otvorenja i ubacite u jednu od dvije kutije koje će se nalaziti u trgovini i šatoru Hervis u centru Lumini. Nagradna igra traje od 17. do 19. lipnja a čak 16 sretnih dobitnika će osvojiti po jednu vrijednu nagradu. Želimo vam svima sreću!

* Izvlačenje dobitnika provest će se putem izvlačenja nagradnih kupona u trgovini Hervis Varaždin 20.06.2021 u 10.00 sati.

Vidimo se 17. lipnja na otvorenju Hervisa u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Ostavi komentar