Divljački sukob brutalnih muškaraca na hitnom prijemu KBC Zagreb

Ilustracija

Neviđeni primitivizam pokazala je šačica muškaraca koji su svoj osvetnički bijes iskalili u nedjelju oko 3 sata ujutro u prostorijama Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Zagreb, a potom i ispred zgrade.

Nemilim su scenama, osim bolničkog osoblja i zaštitara, svjedočili deseci pacijenata, među kojima je bilo i djece, pa su hitnim prijemom zavladali galama, krici, panika i strah.

Sukob najmanje šest osoba inicijalno je počeo oko 2 sata ujutro na zagrebačkom Lučkom. Kulminirao je prijelomom čeljusti pa su u Audi A4 njemačkih oznaka sjeli teško ozlijeđeni muškarac, njegov prijatelj i jedna djevojka. Dovezli su se do KBC-a Zagreb te su dvojica mladića ušla na Hitni prijem. Nekoliko minuta poslije za njima su stigla i četvorica mladića s kojima su se prethodno potukli. No brutalni sukob se nastavio u u bolnici, a detaljno ga za Jutranji list opisuju očevici
Policija je vrlo brzo stigla na dojavu te izuzela snimke videonadzora u bolnici na kojem se vidi svaki potez divljaštva. Bolničko osoblje je zbog svega  uznemireno.

 

 

 

Ostavi komentar