Vinska kuća Dvanajščak – Kozol

Vinska kuća Dvanajščak – Kozol
Dragoslavec 81
T: 040/857-438
M: 098/910-9172, 098/723-168
www.vina-dvanajscak.hr
E: vinska.kuca.dvanajscak.kozol
@gmail.comVino u ponudi
pušipel, DK Grofovo cuvee, pinot crni, traminac mirisavi, graševina, pinot bijeli, rosse, pinot crni, sauvignonNajnagrađivanija vina

DK Grofovo, pušipel, pinot crniVino ponos kuće

teško za izdvojiti… DK Grofovo, pušipel, pinot crniDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane (uz najavu)
Individualni posjeti
Posjeti grupa

Vina stvarana s ljubavlju – tako se i pijuObitelj Dvanajščak – Kozol u Dragoslavcu, lijepom gornjomeđimurskom naselju u župi i općini Sveti Juraj na Bregu, spada u red mlađih vinarskih obitelji. Mladi, ali jako dobri – odlični kažemo! Na zasadima Kozolovih te marljivosti i znanju Dvanajščakovih nastala su ukusna, plemenita, lijepa i moderna vina iz grožđa koje raste u vinogradima kao Božjom rukom i voljom posloženima na brjegovima Mohokos, Okrugli Vrh i Grofovo.

Posebnu čast zaslužuje Grofovo, po kojem su i ponajbolja njihova vina dobila naziv, uz sada već prepoznatljivu DK oznaku na staklenkama i buteljama. DK Grofovo, pušipel, traminac, pinot bijeli, sauvignon, chardonnay, rosse, pinot crni, rizling rajnski i pinot crni biseri su na sjajnoj ogrlici Dvanajščak – Kozolovih vina. Pored velikog broja ljubitelja kvalitetnih vina, vrijednost njihovih vina prepoznali su brojni vinarski majstori i stručnjaci koji su vinima Dvanajščak – Kozol na izložbama i sajmovima vina dodijelili niz najviših priznanja i šampionskih titula.

Vrhunska i kvalitetna DK vina do bajkovitosti se sljubljuju s međimurskim specijalitetima: mesom z tiblice, slaninama, turošom i drugim dobrotama koje mirišu na staro dobro i tradicijsko Međimurje.
Vina stvarana s ljubavlju te pripravljena na tradicijski način nalaze se na imanju u Dragoslavcu, kilometar udaljenom od Županijske ceste Čakovec – Štrigova, gdje se nalaze smjerokaz i oznaka Vinske kuće te gdje svakog kupca i gosta srdačno čekaju Tea, Rajka i Zdravko, koji će vam boravak učiniti prekrasnim, tako da poželite doći ponovno. Jer oni za vas s ljubavlju stvaraju najbolja hrvatska vina!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE