Izletište- vinska kuća Hažić

Izletište “Vinska kuća Hažić”
Jurovčak 72
40313 Sv. Martin na Muri
M: 099/219-9411
www.opg-hazic.com
E:[email protected]Vino u ponudi
graševina, kvalitetno vino, 2012., suho, chardonnay, kvalitetno vino, 2012., polusuho, traminac mirisavi, vrhunsko vino, 2012., poluslatko, Martinovo ruho, kvalitetno vino, suho, 2013.Najnagrađivanija vina

traminac mirisaviVino ponos kuće

traminac mirisaviDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane
Individualni posjeti
Posjeti grupa

Zdravlje po domačem!


Najljepši “komad brega” u Jurovčaku na području općine Sveti Martin na Muri pripada obitelji Hažić, s atraktivnom vinskom kućom i terasom, gdje se može smjestiti do 150 gostiju.

Ova vinarsko-voćarska obitelj proizvodi i prodaje nekoliko sorti vina, a svakako su im najbolja vina chardonnay i traminac, što dokazuju brojne nagrade s vinskih izložbi i sajmova te riječi pohvale zadovoljnih gostiju. To su vina skladnog i ugodnog okusa i mirisa, koja se odlično sljubljuju s tradicionalnim međimurskim delicijama. Graševina je poput dame, treba je polako osvajati, a kada vam to uspije onda ste sretan čovjek.
Obitelj čine supružnici Radenko i Biserka te kćeri Tatjana i Valentina. Kroz smijeh i ugodan razgovor uvijek uspiju postići da se gost kod njih osjeća ugodno i “po domačem”.

Kulinarstvo je poseban dio priče o Hažićevima te se na cijelu vinsku priču nadovezuju proizvodi od jabuke, od kojih je čips od jabuke najprivlačnija poslastica. Ponudu čine i domaći štrukli od jabuka, kompot od jabuka te svježe jabuke.

Tatjana i Valentina jednako dobro ugošćuju kako domaće, tako i strane turiste, kojih ima sve više iz godine u godinu. Pokušavaju im približiti priču o povijesti i tradiciji kraja koji posjećuju, i sve to kroz vrsnu enogastronomsku ponudu.
Sve je kod Hažićevih “po domačem i po vašem”, a na vama je da ih posjetite i doživite upravo na taj način.

Ostavi komentar