Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić

Vinogradarstvo i podrumarstvo Alojz Tomšić
Železna Gora 56, Štrigova
T/F: 040/584-200
M: 098/241-891
E: [email protected]
www.tomsic.hr


Vino u ponudi
pušipel, graševina, silvanac zeleni, rizling rajnski, chardonnay, sauvignon, muškat žuti, cabernet sauvignon


Najnagrađivanija vina

silvanac zeleni


Vino ponos kuće

silvanac zeleni


Dodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane (uz najavu)
Individualni posjeti (uz najavu)
Posjeti grupa (uz najavu)

Tu su vina drugačija, a bivanje kao u raju


Najveće, impozantno imanje na samom ulazu u Železnu Goru iz smjera Gornje Dubrave pripada obitelji Alojza Tomšića, za koje se može reći kako je to raj na zemlji. Imanje je okruženo vinogradima, voćnjacima i pitomom šumom, a u takvom okruženju osjetila traže vino. Kod Tomšićevih ima dovoljno vina, različitih sorti, no s posebnom će radošću i ponosom natočiti sauvignon, silvanac zeleni, pušipel i muškat žuti.
Odlični su im još i chardonnay, graševina, rajnski rizling, cabernet sauvignon, mješavina KSV i stolno vino. Sva ta vina dozrijevaju i stvaraju se u velikom modernom podrumu, a poslužuju u ukusno uređenoj kušaonici ili na terasi. Pripremaju izvorna međimurska, ali i internacionalna jela, održavaju razna druženja, a uskoro će imati i smještajne kapacitete. Tko je kod Tomšićevih jednom bio, taj je ponovno došao i uvjerio se kako su njihova vina iznimno kvalitetna, svježa i opojna.
Na Dane Urbanova vrata podruma otvorena su cijele dane, a vi prvo izaberite silvanac zeleni, najnagrađivanije vino.
Sve je to poziv da već prvom prilikom krenete k njima i uživate u izvrsnim proizvodima te tako podarite vašim osjetilima sve blagodati okusa, ali i prekrasnog vidika na smirujuću prirodu. Nemojte se ustručavati jer se domaćini vesele vašem dolasku i s posebnom će ljubaznošću nastojati da vam boravak ovdje ostane u prelijepom sjećanju.

Ostavi komentar