Vinarija Štampar

Vinarija Štampar
Sveti Urban 2
40312 Štrigova
T: 040/830-184
www.vinarija-stampar.hr
E: [email protected]Vino u ponudi
POL-POL, graševina, Sveti Urban (crno), silvanac zeleni, rajnski rizling, pušipel, sauvignon, muškat žuti, pinot sivi, chardonnayNajnagrađivanija vina

pušipelVino ponos kuće

pušipel, sauvignonDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane
Individualni posjeti (uz najavu)
Posjeti grupa

Stoljetna tradicija vrhunskih okusa snažnih vina


Sto i jednu godinu u mirnoj udolini gdje Međimurska vinska cesta iscrtava svoj prvi blagi zavoj i nastavlja s brijega do kapele svetog Urbana, prema bajkovitoj i romantičnoj dami koju su pređi nazvali Štrigova – nalazi se imanje obitelji Bojana i Danice Štampar.
Tradicijska obiteljska kuća okružena je obiteljskim vinogradima, a na jugoistoku velikog grunta uzdiže se velebni podrum u kojem Štamparovi stvaraju tisuće i tisuće litara najboljih vina. Široka je paleta vina božanstvenog i opojnog okusa, sortnih mirisa, boja i pitkosti.
Kupaža “POL-POL” je vino koje je iz Štamparovog podruma u javnost, među publiku i potrošače odaslalo najsnažniju poruku kako je to nešto najbolje što stvaraju iskustvom, znanjem i tradicijom. No nije se teško odlučiti i za druga njihova vina, od kojih je svako u nečemu najbolje, što potvrđuje i velik broj međunarodnih i domaćih priznanja, odlikovanja i medalja.
Pušipel prestige ledena berba, graševina izborna berba prosušenih bobica i muškat žuti kasna berba vrhunska su vina na samom vrhu njihovih najboljih vina, a slijede chardonnay sur lie, pušipel classic, graševina, muškat žuti, silvanac zeleni, graševina, chardonnay, pinot sivi i graševina izborna berba. Može se popiti u vođenim degustacijama najstarijeg sina Davida u podrumu uz bačve ili u kušaonici. Uz degustiranje vina ponude meso z tiblice, kao i razne sireve i domaće slanine. Uz živu glazbu te bograč dojmljivi su njihovi dani otvorenih podruma uz Urbanovo, Vincekovo i Martinje, stoga dođite i uživajte!

Ostavi komentar