Ražnjići od šampinjona

Sastojci
– 50 dag svježih šampinjona
– 2 dag ulja
– 2 češnja češnjaka
– peršin
– sol
– papar

Priprema


Šampinjone operite, odstanite stapke, okrenite klobuke udubinom prema gore. Zatim u svaku udubinu kapnite ulje u koje ste prethodno dodali nasjeckani češnjak, peršin i krušne mrvice.

Šampinjone posolite i poparite te ih nabodite na štapiće za ražnjiće, koje potom stavite peći na žar (roštilj). Pecite sa svake strane oko pet minuta.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj