Savjet Karmele Bali Međimurec: Koji tretman za proljetni sjaj je najbolji?

Za sve one koji žele isprobati tretiranje kože lica na drugačiji način. Novi način čišćenja lica aktivnim enzimima koji blijedoj i beživotnoj koži vraćaju vitalnost i sjaj, a masnoj pomaže u borbi protiv mitesera!

Kako djeluje enzimski tretman?

Ovaj tretman kože lica obavlja se u nekoliko koraka: koža se čisti, a potom se uklanjaju miteseri i mrtve stanice kože. Zatim slijedi kratka vakuum masaža koja stimulira cirkulaciju krvi te na kraju tretman LED svjetlom  i kisikom koji ublažava upale. I konačno najvažniji korak – aktivni enzimi! Enzimi se četkicom nanose u obliku maske koja mora djelovati 2-3 sata ili preko noći. Enzimska maska zateže, učvršćuje i zaglađuje površinu kože, otvara pore i pročišćava.

Kako djeluju enzimi?

Enzimi su kompleksni proteini koji djeluju kao katalizatori u skoro svim biokemijskim procesima koji se odvijaju u ljudskom tijelu. Njihova aktivnost ovisi o prisutnosti adekvatnih vitamina i minerala, posebice magnezija. U beauty industriji enzimi se često koriste kao piling za uklanjanje mrtvih stanica kože bez trljanja, a mogu se boriti protiv slobodnih radikala i tako zaštititi kožu od oštećenja stanica. Koža se može regenerirati bez da gubi kolagen koji agresivni slobodni radikali često uništavaju.

Bronzeri za lice i tijelo

Kako blago brončani ten izgleda zdravo i bronzere ne koristimo samo ljeti, odlučila sam zbog kroničnog nedostatka sunca za vas izabrati 5 bronzera idealnih za postizanje zimske brončane puti. A za tijelo isprobajte BB kremu Collistar koja učvršćuje, jako fino miriše i najbitnije prekriva sve zimske nedostatke.

Collistar Magica BB Body plus
Collistar Magica BB Body plus
Pupa Luminys Baked All Over
Pupa Luminys Baked All Over
Luminys-Baked-All-Over.
Luminys-Baked-All-Over.
Mac Mineralize Skinfinish
Mac Mineralize Skinfinish
Estee Lauder Bronze Goddness Powder Bronzer
Estee Lauder Bronze Goddness Powder Bronzer

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj