RIA HOME salon namještaja ovaj tjedan slavi svojih 500 dana postojanja!

Od otvorenja u travnju 2016. godine do danas možemo reći da je salon namještaja RIA HOME zauzeo svoju značajnu poziciju na tržištu, koje je prepoznalo kvalitetu i dizajn, a posebice cijene i pristup kupcima!

Kvalitetan namještaj poljskih, ukrajinskih, srpskih, bosanskih, hrvatskih i inih proizvođača, biran je prije svega po kvaliteti i dizajnu, a potom fino smješten u prostor trgovine RIA HOME te dekoriran dekoracijama koje svakom domu daju posebnu notu topline.

Tim vrhunskih prodavača omogućit će vam najbolji izbor namještaja po najboljoj cijeni, predložiti kombinacije boja i zajedno s vama napraviti najbolju kombinaciju za vaš dom.

Povodom rođendana za svaku kupnju iznad 5000 kuna kupcima poklanjaju poklon bon u vrijednosti 200 kn kojeg možete potrošiti kod slijedeće kupnje.

Trebate li poklon za rođendan ili neku drugu prigodu, ovdje možete naći odličan izbor kreativnih i maštovitih poklona, iskombinirati jeftiniju ili skuplju varijantu, a da i jedna i druga izgledaju odlično!


Posjetite RIA HOME salon namještaja u Gospodarskoj bb, centar Storeland od 11.09. do 16.09.2017. gdje ćete na popust od 20% za gotovinsko plaćanje ili na popust od 10% na kartično i obročno plaćanje do 60 rata, dobiti još dodatnih 200 kuna poklon bon za svaku kupnju iznad 5000 kn.

Iskoristite popuste, odaberite najbolje za sebe i svoje najdraže i razmazite se posjetom!
RIA HOME – od podruma do krova poduzeće smo za ostvarenje vaših snova!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE