Tomislav dvadesetak puta izbo majku, a njezino tijelo “sakrio” u zamrzivač

Zaista su zastrašujući detalji ubojstva u u zagorskom Pustodolu pokraj Donje Stubice.

Nakon što ju je nožem izbo dvadesetak puta, Tomislav Ciglenečki (35) pokušao je sakriti tijelo svoje majke u zamrzivač. Iz njega je izvadio meso i odložio ga u kadu. Nije uspio ugurati cijelo tijelo pa je zamrzivač dijelom ostao otvoren, piše večernji.hr.

Tijelo je prvi pronašao žrtvin bratić policajac koji je došao zato što su ga mještani obavijestili da se Tomislav čudno ponaša i nepovezano govori da mu je mama u bolnici zbog srca.

Jedna ju je susjeda posljednji put živu vidjela u petak poslijepodne. Tomislav je dugo živio s ocem Miljenkom od kojeg se Vlasta razvela, nakon čega se odselio u stan svoje majke u Sesvetama. Obolio je i umro prije desetak godina.

– Tomislav je navodno zbog nečeg bio u zatvoru pa nije ni došao na očev sprovod. Kasnije mu je umrla i baka. Prije godinu dana vratio se majci jer nije imao od čega plaćati režije i hranu budući da je nezaposlen – veli nam susjed. Vlasta se nikad nije požalila na sina. Čuli su da je zbog droge bio i na liječenju. U iskazu je navodno ponavljao da mu je majka bila demon i vještica pa nije isključeno ni da je ubojstvo počinio drogiran.

Sinu u Sesvete slala je pakete s hranom i plaćala njegove dugove i kredite. Govorila je da joj je to jedino dijete i da mu mora pomagati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE