Dijelimo ulaznice za film Smisao života jednog psa u Cinestaru!

Međimurske novine vas u suradnji s varaždinskim Cinestarom nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Smisao života jednog psa.

Sve što trebate napraviti je do srijede, 12.travnja, do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.


Svoje podatke šaljite ovdje:

Nagradnjača - Cinestar

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Ulaznice možete iskoristiti najkasnije do 19.travnja.

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio Cinestar ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo!

Ukratko o filmu Smisao života jednog psa:

Vjerojatno ste se više puta zapitali što vaš kućni ljubimac misli dok vas zamišljeno gleda u oči. Kroz ovaj film možda shvatite što je to u njegovoj glavi, kako životinje razmišljaju i kako oni shvaćaju naše postupke prema njima.

Priča počinje kada jedanaestogodišnjak Ethan i njegova majka spase zlatnog retrivera koji je zarobljen u automobilu na velikoj vrućini. Usprkos protivljenju njegovog oca, obitelj usvoji psa i daje mu ime Bailey. Od toga trenutka Ethan i Bailey su nerazdvojni. Međutim, kada Ethan ode u drugi grad zbog nogometne karijere, morat će ostaviti Baileya kod kuće….

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE