FOTO: U Čakovcu otvorena nova benzinska postaja APIOS- OMV brand partner!

Danas je svečano otvorena nova benzinska postaja u Čakovcu, Apios- OMV brand partner na adresi Ulica Globetka 12, u blizini Galerije Sjever. Žutu vrpcu, simbol svečanog otvaranja, prerezali su Maja Đurkin i izvršni direktor APIOSA Joško Crvelin.

-Bavimo se veleprodajom visokokvalitetnih naftnih derivata. Posjedujemo vlastiti vozni park, te samim time kontroliramo tijek derivata od mjesta ukrcaja do mjesta isporuke kupcu, istaknuo je na otvorenju izvršni direktor APIOSA Joško Crvelin. 

Tvrtka APIOS osnovana je 2009. godine, tako da upravo otvaranjem nove benzinske u Čakovcu slave 10 godine svojeg postojanja. Tvrtka okuplja entuzijastičan stručni tim od 50-ak ljudi, koji unatoč mladosti ima bogato iskustvo u trgovini i distribuciji naftnih derivata na području Republike Hrvatske, u regiji, a i šire.

Uz mnoge goste, predstavljene su i određene pogodnosti za nove kupce APIOSA- kartice za pravne osobe, manje tvrtke, opg-ove i obrte, te fizičke osobe. Prilikom otvaranja, APIOS je svoju kartu pogodnosti darovao Udruzi za autizam Pogled. 

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE