PRELOG Na lokaciji lokala Pozitive otvara se Turistički ured!

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek najavio je otvaranje Turističkog ureda grada Preloga koji je u svojim završnim pripremama, iako se datumski još nije odredilo samo otvorenje. Iz Grada i Turističke zajednice ističu kako Prelog i cijelo donje Međimurje ima puno turističkog potencijala, koje treba pokazati turistima, kao i domaćem stanovništvu. Lokacija je Glavna ulica na broju 29 u centru, mjesto lokala Pozitive.

– Grad Prelog to zaslužuje i moramo podići ljestvicu više. Trenutno je u procesu odlična suradnja donjomeđimurskih općina, te ured može otvoriti vrata čipki iz Svete Marije, Hotelu Golf i Zlatarima u Donjem Vidovcu, te Zlarinu u Donjoj Dubravi – istaknuo je gradonačelnik.

U gospodarskom sektoru, istaknuo je gradonačelnik, dosegli su maksimum i nema više radne snage, a prema podacima Zavoda za zapošljavanje zabilježen je rekordni pad nezaposlenosti na svega 98 na području Preloga.

– S vlastitim turističkim uredom nemamo što izgubiti, već pokazati, ne samo u Prelogu već u cijelom donjem Međimurju. Također, u planu je i revitalizacija toplica u Draškovcu – poručio je za kraj gradonačelnik Kolarek.

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE