3.9 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Zrinskice su Lokosicama parirale samo u prvih sedam minuta

Lokomotiva bez ikakvih problema nastavlja pobjeđivati i grabi prema naslovu jesenskog pobjednika Lige. U predivnom ambijentu pred 300 gledatelja u pretposljednjem kolu Lokosice su uvjerljivo pobijedile Zrinski na gostovanju u Čakovcu.

Konačni rezultat je bio ŽRK Zrinski – RK Lokomotiva Zagreb 23:32 (10:18).

U utakmici su se sučelili dva izbornika, bivši Goran Mrđen sada na klupi Zrinskog i sadašnji Nenad Šoštarić na klupi Lokomotive. Zrinskice su Lokosicama parirale samo u prvih sedam minuta, ali onda su gošće malo po malo ubacivale u višu brzinu i gradile visoku prednost.

Poluvrijeme je završila Stela Posavec sa svoja dva uzastopna pogotka i vodstvo Lokomotive od osam pogodaka.

U nastavku nije bilo previše promjena jer Lokomotiva nije dopustila Zrinskom da se imalo rezultatski približi. Dapače, u 48. minuti Tena Japundža zabila je za bila za visokih +10 i definitvno riješila pitanje pobjednika. Larissa Kalaus bila je prvo ime Lokomotive s 11 postignutih pogodaka, a vratarke Tea Pijević i Antonija Ćurić skupile su devet obrana.

U redovima Zrinskog istaknula se slavljenica Tea Grubišić (čestitke za rođendan) sa šest pogodaka, Lea vukojević i Ana – Maria Gavrić s po četiri gola. ŽRK Zrinski se s devet osvojenih bodova nalazi na devetom mjestu s jednom zaostalom utakmicom.

U srijedu, 6. prosinca, Zrinski igra u Dugom Selu zaostalu utakmicu 10. kola, a u subotu gostuje u Rijeci kod Zameta u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva.

(md)

Foto: Tin Tomanić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE