Kaštelanke svladale Kitro II i OK Štigova pa zasjele na prvo mjesto svoje lige

U dvorani OŠ Štrigova 25. veljače u 16 sati odigrana je utakmica 14. kola 2. A odbojkaške lige Centar između OK Štigova i ŽOK Kaštel Pribislavec.

Međimurski derbi u posljednjem kolu te sigurna pobjeda Kaštelanki 3:0. Cijeli susret protekao je u odličnoj igri Kaštelanki i u prvom setu od početka Kaštelanke su vodile cijeli set te osvajaju s 25:19.

Drugi set domaće igračice dobro otvaraju i vode s 0:4 i 2:8 ali Kaštelanke do tehničkog time auta uz odličan servis okreću i vode 12:10 i do kraja seta ne ispuštaju prednost i osvajaju set sa 25:18.I treći set je rutinski pripao Kaštelankama s 25:15.

Susret je protekao u velikoj podršci navijača ŽOK Kaštela, ali i domaćih navijača. Kaštelanke su osvojile prvo mjesto u 2. A nacionalnoj odbojkaškoj ligi Centar-skupina sjever s 38 boda, s trinaest pobjeda i samo jednim porazom uz set razlikom 41:8. Ovaj rezultat je plod odličnog rada trenera Marka Obadića s igračicama te upravnog odbora.

U drugom dijelu Kaštelanke će se natjecati u ligi za prvaka u 2. A nacionalnoj odbojkaškoj ligi Centar s ekipama OK Medveščak, OK Dinamo II i OK Petrinja.

Ekipa ŽOK Štrigova: Pufer Paula, Stanković Elena, Krumpić Josipa, Lea Heric, Anđelina Kraljić, Zadravec Leonarda, Žibek Tiara, Žižek Magdalena, Petra Posedi, Lovrek Monika, Stanković Ana, Marina Puh
Trener Siniša Stanković

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Dijana Šestan, Mailinda Vnuk, Tija Budiša, Matea Knezić, Ljerka Herman, Inka Varga, Ema Frančić, Iva Bulović, Darina Ivačić, Mirna Kamenić.
Trener: Marko Obadić

Također, u školskoj dvorani OŠ Belica 24. veljače u 18.30 sati odigrana je zaostala utakmica 8. kola, 2. A odbojkaške lige Centar-skupina sjever između ŽOK Kaštel Pribislavec i OK Kitro-Varaždin II.

Odličan susret odigrale su Kaštelanke u sportskoj dvorani i ostvarile 12. pobjedu u 13. odigranih kola.

Cijeli susret dominirale su Kaštelanke i bez većih problema osvojile prvi i drugi set s 25:10 i 25:9. U trećem setu Varaždinke pružaju malo veći otpor i poslije vodstva 16:20 Kaštelanke okreću set i pobjeđuju 26:24.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Dijana Šestan, Tija Budiša, Matea Knezić, Mirna Kamenić, Inka Varga, Ema Frančić, Mailinda Vnuk, Ljerka Herman, Iva Bulović, Darina Ivačić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE