Nogometni Kup za žene: Katarina Zrinski preko Đurđevčanki do polufinala

Ženski nogometni klub Katarina Zrinski je odigrao zaostalu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa na gostovanju kod ŽNK Graničara iz Đurđevca.

Utakmica je odigrana na igralištu Croatije iz Grabrovnice. Nogometašice Katarine Zrinski boljom igrom u svih devedeset minuta i pobjedom od 1:3 prošle su u sljedeće kolo Hrvatskog nogometnog kupa za žene.

U osmoj minuti domaća igračica Klara Balatinec izvodi slobodni udarac, a gostujućoj golmanici Josipi Samardžiji lopta prolazi kroz ruke. Međutim, vrlo brzo čakovečke prvoligašice vraćaju se u igru. Nakon lijepe akcije u dvadesetoj minuti je Perica Cicijelj poravnala rezultat, a u 36. minuti ista igračica zabija za vodstvo Katarine. Rezultatom od 1:2 se odlazi na odmor.

Drugo poluvrijeme ŽNK Katarina Zrinski kontroliranom igrom drži rezultat pozitivnim, a u 74. minuti najmlađa gostujuća igračica, Dijana Bakač, povisuje rezultat na 1:3, što je na kraju bio i konačni rezultat utakmice.

HRVATSKI NOGOMETNI KUP ZA ŽENE

GRANIČAR ĐURĐEVAC – KATARINA ZRINSKI ČAKOVEC 1:3

Igralište u Grabrovnici Gledatelja: 30

Sudac: Kristina Veljačić (Čurlovac)

Strijelci: 1:0 Klara Balatinec (8), 1:1 Perica Cicijelj (20), 1:2 Perica Cicijelj (30), 1:3 Tamara Bakač (74)

KATARINA ZRINSKI: Josipa Samardžija, Iva Kušteljega (k), Vesna Brežni, Tamara Tkalec, Perica Cicijelj, Tamara Đula (Tijana Novak 82), Ana Vurušić (Martina Đuran 88), Dijana Bakač, Laura Kelemen (Laura Lovrenčić 72), Laura Zadravec, Sara Klarić. Trener: Neven Kreslin.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE