Čakovečki automobilist Vedran Delimar opet s impresivnim rezultatima

U subotu, 9. rujna, u Zagrebu održana je automobilska utrka 15. Nagrada Grada Zagreba, 5. memorijal Mire Nikolić.

Utrka se bodovala za Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Zagreba, Prvenstvo Sjeverne lige, te Centralno europsko prvenstvo u autoslalomu. Na natjecanju je nastupilo 63 natjecateljica i natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Austrije, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Čakovečki automobilist Vedran Delimar sa svojim VW Polom opet s impresivnim rezultatima!

Na Prvenstvu Zagreba osvojio je 1. mjesto u klasi 7, na Prvenstvu Sjeverne lige 1. mjesto u grupi 3, a odlično 4. mjesto ukupnog poredka Prvenstva Zagreba, također i Regije sjever.

U konkurenciji automobila Europe, Vedranu je također odlično 4. mjesto u klasi Divizija 2. Prvenstvo Hrvatske 9. mjesto u generalnom poretku te 4. mjesto u klasi.

Utrka u Zagrebu završila je fantastičnim rezultatima za AutoKlub Dubravu iz Zagreba. Ivan Dropučić slavio je pobjedu u Grupi 1. Goran Sruk pobjedu u Grupi 2, te Vedran Delimar pobjedu u Grupi 3. Izborili su i titulu najbolji klub u Regiji sjever te Prvenstvu Zagreba, a također odlično 3. mjesto prvenstva Hrvatske u konkurenciji klubova.

– Bila je ovo odlična utrka! Zadnja u sezoni Regije sjever i Prvenstva Zagreba. Bio sam vodeći u grupi, pa sam morao dati sve od sebe da završim sezonu kao pobjednik. To sam i uspio! Pobjedom u klasi 7 i grupi 3, dalo mi je dovoljno bodova da ostanem na 1. mjestu, pa sam prezadovoljan! Probao sam voziti i s imenima van hrvatske, za Europsko prvenstvo te bio odličan 4. u klasi. Nažalost, postolje u klasi 7 Prvenstva Hrvatske pobjeglo mi za manje od pola sekunde. Za Auto Klub Dubravu, također smo osigurali dva prva mjesta na natjecanju, te 3. u Prvenstvu Hrvatske, tako da ostajemo i u konkurenciji klubova odlično, visoko u plasmanu. Jako uspješna sezona za mene, s novosloženim automobilom, jako sam zadovoljan. Htio bi se zahvaliti svim mojim vjernim sponzorima koji mi pomažu u uspjesima! Te naravno roditeljima i prijateljima – kazao je Vedran Delimar.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE