Markovo: Obilje akcije i zabave uz Dane općine Selnica

Ženska vokalna skupina Sveti Marko
Ženska vokalna skupina Sveti Marko

Ovaj vikend započinju Dani općine Selnica, koji se vežu uz 25. travnja, spomendan sv. Marka Evanđelista, zaštitnika Župe.

Program započinje u subotu, 22. travnja, akcijom “Zelena čistka” u 9 sati, nastavlja se likovnom kolonijom u 10 sati, a u 15 sati održat će se vatrogasna utrka u Merhatovcu.

U nedjelju, 23. travnja, s početkom u 18.30 sati u Staroj školi Ženska vokalna skupina “Sv. Marko” proslavit će koncertom mali jubilej, povodom 10-godišnjeg postojanja.

U utorak, 25. travnja, na blagdan Sv. Marka, u 11 sati bit će sveta misa u župnoj crkvi, a u 15 sati svečana sjednica na kojoj će biti podijeljena javna priznanja zaslužnim građanima, dok će se u 17 sati održati priredba u OŠ-u Selnica.

Mažoretkinje Selnica
Mažoretkinje Selnica

U srijedu, 26. travnja, DVD Selnica održat će pokaznu vježbu u OŠ-u.

U četvrtak, 27. travnja, u Staroj školi održava se priredba na kojoj gostuje KUD “Mihovljan”, s početkom u 19 sati.

U subotu, 29. travnja, također u Staroj školi, Općina priređuje zabavu za sve mještane uz živu glazbu.

U nedjelju, 30. travnja, u 11 sati počinje orijentacijsko trčanje i biciklizam. Okupljanje je kod Lovačkog doma u Selnici na Kamenici, a organizator je Orijentacijski klub “Međimurje”. U 14 sati počinje pješačenje od Stare škole prema Plešivici, gdje će biti druženje uz živu glazbu.

U ponedjeljak, 1. svibnja, u D. Koncovčaku organiziraju se sportski susreti na nogometnom igralištu. Natjecat će se veterani i mlađe ekipe, a bit će organizirano natjecanje i u streljaštvu. Za sve posjetitelje osiguran je grah.

Kompletan program nađite OVDJE.

Ostavi komentar