4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Dijelimo ulaznice za Pomurski sejem Megra: Međunarodni sajam graditeljstva, energetike, komunale i obrta posvećen inovativnoj gradnji

Od srijede 4. travnja pa do subote 7. travnja u Gornjoj Radgoni održat će se 30. međunarodni sajam graditeljstva, energetike, komunalnih usluga i obrta pod nazivom MEGRA.


Dijelimo deset puta po dvije ulaznice za sajam Megra u Gornjoj Radgoni. Pošaljite nam svoje podatke ovdje, a mi ćemo sutra ujutro proglasiti 10 dobitnika. Ulaznice se podižu s osobnom iskaznicom na ulazu u sajam. Sretno svima.

Nagradnjača - besplatne ulaznice

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Na sajmu će se predstaviti tvrtke koje proizvode ili prodaju najnoviju mehanizaciju, strojeve, materijale, alate i usluge za održivu  gradnju, energijsku obnovu zgrada i uređenje okoliša. Težište sajma MEGRA biti će na graditeljstvu koje će predstaviti građevinske tvrtke i obrtnici. Na vanjskom prostoru dominirati će najnovija građevinska i komunalna mehanizacija. Suvremeni građevinski materijali, alati i usluge predstavit će se u sajamskim dvoranama. Naglasak će biti na novim projektima infrastrukture; željeznice, autocesta i komunalnih projekata, kao i na energetskoj obnovi zgrada.

Upotreba drva u uređenju interijera oduševiti će vas na odjeljku izložbe »Magija drva«. U Obrtnoj ulici članovi regionalnih obrtničkih komora i strukovnih udruženja u okviru Obrtničke komore Slovenije prikazati će svoje proizvode, usluge, završne obrtničke radove u graditeljstvu kao i deficitarna obrtnička zanimanja: stolar, soboslikar, vozač, operater građevinske mehanizacije, autoserviser, dimnjačar, zidar i krovopokrivač. Institucije svih razina obrazovanja predstaviti će zanimanja koja su povezana s graditeljstvom a prezentirati će i rezultate svojih istraživačkih radova.
Posjetiteljima će biti dostupni ​​besplatni savjeti arhitekata, građevinskih i energetskih stručnjaka, savjeti o ponašanju kod prirodnih nesreća i katastrofa, o mogućnosti ponovne upotrebe otpadnih materijala kao i o uređenju doma i okoline.

Istovremeno će se na 4. međunarodnom sajmu održivih tehnologija i zelenog životnog stila GREEN predstaviti ideje i proizvodi korisni potrošačima, okolini i društvu: energetska samoopskrba iz obnovljivih izvora i slična suvremena rješenja, novosti na području IR grijanja, e-mobilnost, prirodni  materijali za građenje, ekološka i permakulturna proizvodnja hrane, ručni radovi, domaći prirodni pripravci i drugi proizvodi za osviještenu zelenu potrošnju.

www.pomurski-sejem.si

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,194FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE