24-godišnji mladić navodno ubio svoju mamu, policija sada za njim traga

Foto: LPD Steiermark

Kako prenosi “Kronen Zeitung”, 24-godišnji Sirijac navodno je ubio svoju majku. Prema pisanju istog lista, ubojstvo se dogodilo u ponedjeljak, a za mladićem se traga, prenosi Kroativ.at

U vezi s aktualnom istragom zbog sumnje na ubojstvo, državno odvjetništvo u Grazu sada je naredilo javnu potragu za osumnjičenikom. Za 24-godišnjim Sirijcem raspisana je europska tjeralica. Osim toga, za bjeguncem se javno traga te je objavljenja njegova fotografija.

Za sada se sumnja da je mladić povezan s ovim zločinom te je navodni osumnjičenik. Informacije govore da je živio s majkom u stanu u Leibnitzu i bio u bliskom kontaktu s obitelji. Otkako je tijelo pronađeno, međutim, 24-godišnjaku nema traga. Nedavno je možda boravio u Grazu.

Osumnjičeni je Mohammad CHAMSEDDIN, koji je već poznat policiji, a rođen je 1. siječnja 1998. godine u Siriji. 24-godišnji muškarac, visok 178 cm, već nekoliko godina živi u Leibnitzu. Ima smeđe oči i tamnu kratku kosu. Prema posljednjim saznanjima, brada koja se vidi na objavljenim slikama već je obrijana.

Bjegunac je opisan kao potencijalno opasna osoba koja se ne libi nasilja.

Ostavi komentar