Goran Mrđen više nije trener Zrinskica!

Kasno navečer stigla je vijest o velikoj promjeni na klupi Zrinskica.

Kao što su potvrdili iz kluba, čije su seniorke trenutno na trećoj poziciji 1. HRL za žene, ekipu više neće voditi Goran Mrđen.

Goran Mrđen i Uprava ŽRK Zrinski Čakovec zaključili su da je došlo do međusobnog zasićenja te da atmosfera u međusobnim odnosima više nije kakvu bi obje strane željele te da je najbolje da se sporazumno raziđu. Još jednom želimo zahvaliti Goranu koji je ovoj ekipi Upravnog odbora pomogao podići ekipu i klub iz jedne nezavidne pozicije u respektabilnog prvoligaša koji se borbi za sam vrh tablice. Goranu želimo sve najbolje u privatnom životu kao i puno uspjeha u sportskoj karijeri.

Upravni odbor u završnoj je fazi pregovora sa novim trenerom koji će biti predstavljen sljedeći tjedan kada se ekipa ponovno okupi nakon reprezentativnih akcija. Cilj kluba ostaje isti, jedna od prve četiri pozicije i plasman u Europu, istaknuo je predsjednik Janković, poručili su iz ŽRK-a Zrinski.

Zrinskice sutra igraju utakmicu osmine finala Kupa, protiv ekipe Multinorm Cerna. Utakmica je na rasporedu u 19:00, dok će ekipu voditi pomoćni trener Darko Dania.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE