Antonia Ružić ostvaruje najveći uspjeh karijere: Plasirala se u finale turnira u Portugalu!

ITF-ov turnir tenisačica u portugalskom Lagosu polako ulazi u samu završnicu te je Antonia Ružić danas odigrala susret polufinala protiv 28-godišnje grčke tenisačice Despine Papamichail, 210. igračice svijeta.

Prvi set, sve kao i u ranijim nastupima. Dominantno i uvjerljivo je pripao mladoj Orehovčanki s 1:6. U drugom setu nastavak prethodno viđenog, Antonia i dalje dominira te uzima drugi set istim rezultatom 1:6. Kao i u ranijim utakmicama i za ovu pobjedu bila su joj dovoljna samo dva seta. Novom pobjedom u susretu koji je trajao sat vremena i 11 minuta, Antonia suparnicu šalje kući te odlazi u zasluženo finale.

Turnir nagradnog fonda od 25 000 dolara koji se igra na vanjskoj tvrdoj podlozi, ne samo da je potvrda kvalitete međimurske tenisačice, već i njezin najveći rezultat karijere jer redovito izbacuje iznimno visoko rangirane suparnice (oko 200. mjesta WTA liste) i to samo u dva seta. Prije današnjeg polufinalnog susreta Antonia, inače 729. na WTA listi, već je upisala pet uzastopnih pobjeda (od toga dvije u kvalifikacijama), pa je danas pridodala šestu.

Drugi polufinalni susret završen je zbog predaje nakon samo 18 minuta pa će Antonijina suparnica u finalu biti 29-godišnja tenisačica Bugarske, Isabella Shinikova.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE