Tara Lesjak nova je prvakinja Hrvatske!

U protekla 2 vikenda, ponovno smo bili akivni. Ovog puta su cure su bile glavne kao jedine predstavnice kluba. Dok je Ana nastupila na međunarodnom turniru u Karlovcu, Tara je branila boje kluba na državnom prvenstvu za mlađe uzraste u Prelogu, no idemo redom.

Kao što smo spomenuli, Ana je nastupila na turniru Karlovcu pod nazivom Karlovac Open, u
kategoriji juniorki do 59kg. Na natjecanju je nastupilo preko 500 natjecatelja iz 53 kluba i 5 država. Ana je nakon uspješno odrađenih 2 borbi ostvarila i toliko pobjeda te osvojila 1.mjesto. Bravo za Anu koja je na prethodna 2 turnira gubila radi vlastite neopreznosti i dekoncentracije, međutim, vratila se na pobjedničke staze i ispravila greške.
Još jednom čestitke Ani i trenerima!

Ana na postolju u Karlovcu

Dok je jedan vikend Ana nizala pobjede, isto je radila i Tara vikend nakon. Tara je nastupila na državnom prvenstvu za mlađe uzraste koje se proteklog vikenda održalo u Prelogu, 21. i 22.10., u kategoriji ml.kadetkinja do 65kg. Možemo ponosno reći kako imamo novu državnu prvakinju u klubu

Tara na postolju prvakinje

– Tara je osvojila zlatno odličje te nakon vrijednog i napornog treniranja, trud se isplatio. Čestitke Tari i trenerima! Još jednom velike čestitke na zlatnim medaljama i trenerima i curama koje nas čine ponosnima i izmamljuju nam osmijehe na lica – i čine trenere nervoznima kada ih ne slušaju, ali na kraju ipak odrade posao, onako, momački!

Tekst i foto: Adriano Marciuš

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE