7.1 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Završila sezona Međimurske lige VK pištolj/revolver, evo tko su pobjednici

U subotu 9. listopada Streljačko društvo Mihovil je u partnerstvu s Međimurskom županijom provelo završno IV. kolo Međimurske lige VK pištolj/revolver u disciplini VK pištolj/revolver 15+15 po pravilima nacionalnog programa Hrvatskog streljačkog saveza.

Sva kola natjecanja su se održala na streljani EKOM-a u Čakovcu, a prisustvovalo je 29 natjecatelja iz Streljačkog društva Mihovil, Streljačkog kluba Alzas i Streljačkog kluba Sloboda Mihovljan. U ovoj disciplini puca se iz vatrenog oružja, tj. pištolja ili revolvera velikog kalibra u mete na udaljenosti 25 metara.

Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji je prosječan rezultat pogodaka u tri najbolja kola po natjecatelju, tako je strijelac Zoran Horvat ostvario najbolji prosjek od 9,01 te postao prvakom VK lige, drugi je bio Antun Grošanić sa prosjekom od 8,91, dok je treći bio Vedran Biševac sa prosjekom od 8,89. Sva tri nabolje plasirana strijelca su članovi Streljačkog društva Mihovil.

-Zahvaljujemo se Deniju Polancu, DP Knives, koji je za najboljeg strijelca u ligi donirao nagradu – priručni nož ručne izrade, dok su drugo i treće plasirani strijelci osvojili utješne nagrade, poručili su iz SD Mihovil.

U ekipnoj konkurenciji, prvo mjesto sa osvojenih 12 maksimalnih bodova osvojila je ekipa Streljačkog društva Mihovil, dok je borba za drugo mjesto bila neizvjesna do samoga kraja IV. kola koju je naposljetku osvojila ekipa Streljačkog kluba Alzas sa osvojenih 7 boda, a treća je bila ekipa Streljačkog kluba Sloboda Mihovljan sa osvojenih 5 bodova.

Nakon završetka natjecanja i podjele nagrada uslijedilo je druženje uz jelo i piće čime je obilježen završetak streljačke sezone 2020./2021. godine.

-Ovim putem se zahvaljujemo Međimurskoj županiji na podršci u provođenju ovog natjecanja, rekli su za kraj iz SD Mihovil.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE