Streljaštvo: Ivici Takaču i SK Mihovil bronca u gađanju pištoljem Drulov na Prvenstvu Hrvatske

Nakon što je u travnju održano Prvenstvo Hrvatske u pištolju Drulov 50 m za 2020. godinu, Hrvatski streljački savez i Streljački savez Karlovačke županije organizirali su proteklog vikenda, u subotu 10. srpnja državno prvenstvo za ovu 2021.

Opet su stigle dobre vijesti za međimursko streljaštvo u ovoj disciplini. Naši strijelci osvojili su dvije bronce na PH za 2021. Ivica Takač (Alzas Čakovec) u pojedinačnoj konkurenciji i SK Mihovil Čakovec među ekipama.

Takač (u prvom planu) na vatrenoj liniji

Ivica Takač još jednom je potvrdio dobru formu u kojoj je gađao cijele sezone, tako da je i u ovoj disciplini napravio izvrstan rezultat. S rezultatom 494 bio je uvjerljivo treći. Ispred njega plasirali su se samo Matija i Vlado Cindrić koji su bili najraspoloženiji i borili se za zlato i srebro.

SK Mihovil (desno) osvojio je ekipnu broncu

Što se tiče ekipnog natjecanja, ujednačeno dobar rezultat koji su postigli članovi čakovečkog Mihovila: Zoran Horvat (461) 10. mjesto, Antun Ladić (452) 11. mjesto i Jovica Jovankić (452) 12. mjesto donio im je ekipnu broncu. Antun Grošanić u sklopu ekipe Mihovila zabilježio je rezultat 426.

U igri za srebro ili broncu zasigurno bi bili i Alzasovci da su bili malo raspoloženiji Stjepan Hamer i Saša Kralj, koji su ovog puta bili ispod svojih mogućnosti i upucali 444, odnosno 421 krug.

Međimurski strijelci Alzasa i Mihovila koji su uspješno nastupili na PH u pištolju Drulov

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE