STRELJAŠTVO: Alzas i Mihovil nastupili na PH u Osijeku – pištolj velikog kalibra

Na streljani u Osijeku održano je Prvenstvo Hrvatske u streljaštvu u disciplini veliki kalibar pištolj 10+10 i 15+15 na 25 metara. Na istome su nastupile ekipe SK Mihovil i SK Alzas iz Čakovca. U iznimno jakoj konkurenciji međimurski pucači su bili na dobrim pozicijama u poretku, ali ne dovoljno precizni da bi ušli među top 10 pucača u Hrvatskoj i mogli konkurirati za naslov državnog prvaka.

Alzas
Ivica Takač

Ivica Takač izuzetno precizan, vodi Biševac

Održano je treće županijsko kolo velikim kalibrom pištolj/revolver 10 + 10 na 25 metara na streljani SRC Mladost u Čakovcu. U izuzetnom napetom kolu u kojem je u pojedinačnoj kategoriji ukupno nastupilo 25 pucača, najprecizniji s ispucanih 181 krugova je bio streljač SK Alzasa, Ivica Takač. U stopu su ga pratili pucači iz SK Mihovila i to redom Antun Ladić s ispucanih 177 krugova i na trećem mjestu njegov klupski kolega Vjeran Horvat sa 176 krugova. U ekipnom nastupu bez iznenađenja, SK Mihovil na prvom mjestu, drugo mjesto je osvojio SK Alzas, a treći SK Sloboda iz Mihovljana. Takav je trenutno i ukupni poredak.

Nakon tri kola prvo mjesto trenutno drži Vedran Biševac, do njega Zoran Horvat koji su oboje iz SK Mihovil. Dok im za vratom puše Ivica Takač iz SK Alzas. Posljednje, četvrto kolo ujedno će biti i posljednje čime će se završiti liga VK pištolj/revolver 10+10 te ćemo dobiti ukupnog pobjednika i ekipu. (dp)

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE