Uskoro tradicionalni turniri TOP-12 Međimurskih županijskih liga

Sljedeću subotu 25. ožujka na rasporedu su tradicionalni turniri TOP-12 Županijskih stolnoteniskih liga pod pokroviteljstvom Međimurskih novina.

Pravo nastupa na turnirima ima prvih 12 igrača, odnosno, igračica iz svake od sedam Županijskih liga “Međimurske novine” prema rang listama uspješnosti u prvih 16 kola u sezoni 2022./2023. Svi igrači, odnosno, igračice na listama plasirani od 13. do 26. mjesta su pričuve. U šestoj ligi se zbog spajanja A i B liga igra TOP-16, dok su igrači, tj. igračice plasirane od 17. do 32. mjesta pričuve.

Sustav igranja

Turniri će se igrati u četiri skupine po tri natjecatelja iz kojih prvo i drugo plasirani kup sustavom razigravaju za svako mjesto od prvog do osmog, a treće plasirani za svako mjesto od devetog do dvanaestog. Prvo, drugo i treće plasirani nagrađuju se medaljama Međimurskog stolnoteniskog saveza.

U šestoj ligi zbog sudjelovanja 16 igrača igraju se četiri skupine po četiri natjecatelja, od kojih prvo i drugoplasirani kup sistemom razigravaju za svako mjesto od prvog do osmog, dok treće i četvrto plasirani za svako mjesto od devetog do 16.

Prijavnina i rok prijave

Prijavnina iznosi 3€ po igraču/igračici te se uplaćuje organizatorima na turnirima. Rok za prijave voditelju liga na [email protected] ili mobitel 0981738450 (SMS, Viber, Whatsapp) je četvrtak 23. ožujka 2023. godine do ponoći. Obavezno se prijavljuju i pričuve, koje će se redom pozivati u slučaju potrebe.

Popis dvorana i termina

1. liga

Igrat će se u Sportskom domu Mihovljan (Prvomajska 7) od 16:00.

2. liga

MSTS još uvijek traži domaćina, odnosno, dvoranu, dok je početak u 16:00.

3. liga

Igrat će se u dvorani STK Čakovec (kod igrališta NK sloga), M.P. Miškine 2. Početak je u 16:00.

4. liga

Igrat će se kod STK-a Putjane (Putjane 65, Čakovec) s početkom od 16:00.

5. liga

Još uvijek se traži dvorana, odnosno, domaćin, dok je početak također u 16:00.

6. liga

Igrat će se kod STK-a Pribislavec (Društveni dom Pribislavec, Braće Radića 47), a početak je u 16:00.

Konačan popis igrača/igračica za turnir će biti objavljen u srijedu, dok u nastavku objave možete pogledati trenutni popis.

Sve tablice i trenutno stanje Međimurskih stolnoteniskih liga pod pokroviteljstvom Međimurskih novina OVDJE.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE