18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

U subotu seniorsko prvenstvo Međimurja u stolnom tenisu

Seniorsko prvenstvo Međimurja u stolnom tenisu će se igrati u subotu, 13. siječnja, u dvorani II. osnovne škole u Čakovcu s početkom u 13 sati.

Igre parova će se u cijelosti igrati u intervalu između pojedinačnih natjecanja po skupinama i završnica.

Organizatori prvenstva su Međimurski stolnoteniski savez i Stolnoteniski klub Putjane. Pravo nastupa imaju registrirani i neregistrirani igrači i igračice s prebivalištem na području Međimurske županije. Seniori će imati prednatjecanje u skupinama od po 3 ili 4 igrača, od kojih prvo, drugo i treće plasirani ulaze u završnicu, koja se igra kup sustavom (na ispadanje) do kraja. Igrači koji ispadnu u polufinalima, ne razigravaju za treće mjesto.

Seniorke će igrati prednatjecanje u skupinama od po 3 ili 4 igračice, od kojih prvo i drugo plasirane ulaze u završnicu koja se igra kup sustavom (na ispadanje) do kraja. Igračice koje ispadnu u polufinalima ne razigravaju za treće mjesto. U igri parova (koji mogu činiti 2 igrača, 2 igračice ili 1 igrač i 1 igračica) igrati će se kup sustavom (na ispadanje) do kraja. Parovi koji ispadnu u polufinalima ne razigravaju za treće mjesto. Polufinalisti u pojedinačnim kategorijama biti će nagrađeni pokalima, a u igri parova medaljama organizatora.

Branitelj naslova kod igrača je Nino Bujan iz Mihovljana, koji je u finalu bio bolji od Borisa Preksavca iz Putjana, a kod igračica Sara Mikac igračica HASTK Mladosti, pobjednica u finalu nad Kajom Popović iz Putjana.

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE