Kristian Lipić prvak klupskog prvenstva STK-a HE-DRA

Protekle subote, 21. siječnja, u Društvenom domu Draškovec održano je 6. klupsko prvenstvo STK HE-DRA u kojem je nastupalo 14 igrača u četiri skupine.

Nakon odigranih kvalifikacijskih skupina, natjecanje je nastavljeno mečevima na ispadanje. U polufinalnim susretima igrali su Kristian Lipić koji je s rezultatom 3:0 bio bolji od Branka Lipića, dok je Tomislav Repalust bio bolji od Mire Baranašića rezultatom 3:2.

Borbu za treće mjesto osvojio je Branko Lipić pobijedivši 3:0 Miru Baranašića. U finalnom meču prvo mjesto osvojio je Kristian Lipić pobijedivši Tomislava Repalusta rezultatom 3:0.

Nakon odigranog pojedinačnog prvenstva odigrali su se slučajni parovi u kojima je nastupalo ukupno šest parova. Treće mjesto osvojio je par Tihomir Kovač/Miroslav Mikec koji su bili bolji od Branka Lipića i Mihaela Vadasa (3:2). Prvo mjesto odnijeli su par Tomislav Repalust/Danijel Matjačić svladavši par Kristian Lipić/Stjepan Mikec rezultatom 3:2.

Nakon odigranog turnira slijedila je podjela pehara i medalja koje je podijelio predsjednik kluba Josip Repalust, a nakon toga turnir je zaključen igranjem prijateljskih mečeva te zajedničkim druženjem.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE