Najbolji stolnotenisači uskoro će snage odmjeriti na 6. Kupu Grada Čakovca

Netom nakon što je završena sezona u međimurskim stolnoteniskim ligama, natjecanja se nastavljaju.

Sljedeću subotu, 20. svibnja, na rasporedu je 6. Kup Grada Čakovca koji će se odigrati u sportskoj dvorani II. osnovne škole Čakovec (Trg Ivana Pavla II. 1). Turnir započinje u 10:00, a organizator je Stolnoteniski klub Putjane Čakovec te se igra pod pokroviteljstvom Grada Čakovca.

Prijave

Prijave se primaju do srijede, 17. svibnja, do 14:00. Ždrijeb i satnica će biti objavljeni 18. svibnja na www.msts.hr, najkasnije do 14:00.

Prijave (ime i prezime, godina rođenja, kategorija) se šalju na e-mail ([email protected]) ili Denisu Tratnjaku na broj mobitela (Viber): 098/1738450.

Prijavnina iznosi 15 eura i plaća se organizatoru pred početak turnira. Prijavnina također uključuje topli obrok i poklon iznenađenja za sve sudionike.

Kategorije

A) Seniori – rođeni 1983. godine i mlađi

B) Mlađi veterani – rođeni 1973 – 1982. godine

C) Stariji veterani – rođeni 1963. – 1972. godine

D) Najstariji veterani – rođeni 1962. godine i stariji

E) Žene – rođene 1983. godine i mlađe

F) Žene – rođene 1982. godine i starije

G) Parovi

I) Utješni turnir za sve kategorije.

Početak natjecanja u kategorijama A i B je u 10:00, a u kategorijama C, D, E i F u 11:30.

Propozicije

Kup Grada Čakovca je otvoreni međunarodni turnir u stolnom tenisu na kojemu pravo nastupa imaju svi uredno prijavljeni igrači (registrirani i neregistrirani). Veterani prema vlastitom izboru mogu igrati mlađu starosnu kategoriju, a nastup je dozvoljen samo u jednoj kategoriji.

U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svatko sa svakim. Prvo i drugo plasirani iz svake skupine nastavljaju natjecanje klasičnim k.o. sustavom, dok treće i četvrto plasirani igraju utješni turnir, također k.o. sustavom.

Ukoliko se za određenu kategoriju prijavi manje od četiri natjecatelja, ta se kategorija neće održati, a natjecatelji će se ždrijebati u mlađoj kategoriji, poručuju organizatori.

Organizator će odrediti nositelje prema slijedećim kriterijima: rang lista HSTS-a, osobna procjena vrhovnoga suca (Goran Balić), rezultati 5. Kupa Grada Čakovca.

Svi susreti će se igrati na tri dobivena seta, a turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a. U kategoriji parova mogu nastupati svi igrači i igračice prijavljeni za pojedinačne kategorije, a za parove se plaća prijavnina tri eura po paru. Parovi će se igrati k.o. sustavom, a nositelje će odrediti vrhovni sudac. Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa se stoga preporuča da naprave liječnički pregled. Pojedinačne kategorije za koje se prijavi manje od četiri natjecatelja neće se igrati, a prijavljeni će se prebacivati u neposredno mlađe kategorije, dodaju organizatori natjecanja.

Nagrade

Organizator će četiri najbolje plasirana igrača/igračica u svakoj pojedinačnoj kategoriji nagraditi peharima, a četiri najuspješnija para medaljama. Pobjednici utješnih turnira će biti nagrađeni zlatnim medaljama. Pobjednici pojedinačnih kategorija u muškoj konkurenciji  bore se za osvajanje velikog prijelaznog pokala – KUP GRADA ČAKOVCA, poručio je na kraju organizacijski odbor turnira.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE