Velika stolnoteniska poslastica: Finale međimurskog Kupa uz prijenos uživo!

Završnica stolnoteniske sezone u Međimurju donosi nam veliku ‘poslasticu’.

Premijerno izdanje finala međimurskog Kupa održat će se u ponedjeljak, 29. travnja od 19:00 u Sportskom domu Mihovljan (Prvomajska 7). U neizvjesnom okršaju susret će se ekipe STK-a Hodošan 1 i STK-a Zen-Šenkovec 2, a preostaje nam vidjeti tko će ponijeti titulu prvaka.

Svi ljubitelji stolnog tenisa pozvani su da se pridruže i podrže svoje favorite, a ulaz je potpuno slobodan. U suradnji sa MSTS-om organizirat ćemo prijenos uživo na Facebook stranici, kako bi i onima koji ne mogu prisustvovati, pružili priliku da uživaju u najboljem međimurskom stolnom tenisu.

Tim iz Hodošana predvodi Paula Markati, pridružena s Davorom Vidovićem, Matijom Hrelecom i Josipom Markatijem. Njihova spremnost i posvećenost donijele su im mjesto u finalu, i sada traže podršku navijača kako bi se borili za titulu.

Na drugoj strani, Šenkovec predstavlja moćan tim s Filipom Godinom, Matijom Barićem, Filipom Panićem, Zoranom Vidovićem i Rinaldom Jurinecom. Njihova kombinacija talenta i iskustva obećava uzbudljiv i napet meč. Očekuje se da će finale biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Budite dio ovog posebnog trenutka i uživajte u majstorijama koje će pružiti ove dvije sjajne ekipe, najavljuju iz Međimurskog stolnoteniskog saveza.

MSTS kup finale najava

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE