15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Svjetsko ribolovno prvenstvo: Nakon prvog dana u vodstvu Francuska, Engleska i Mađarska

Savez sportskih ribolovnih društava Međimurske županije organizator je i domaćin trostrukog svjetskog prvenstva u ribolovu koje se održava od 12. do 17. lipnja 2018. u Međimurju.

Nakon prvog dana natjecanja u kategoriji 1. Svjetskog prvenstva masters koje se održava na Staroj Muri u Žabniku kod Svetog Martina na Muri prva je Francuska s 10 negativnih bodova, druga je Engleska s 11 negativnih bodova, dok je treća Mađarska s 24, 5 negativnih bodova. Hrvatska reprezentacija zauzela je solidno 5. mjesto s 27 negativnih bodova.

U kategoriji invalida na 20. svjetskom prvenstvu koje se održava na Staroj Muri kod Podturna prvo mjesto drži Engleska s 12 negativnih bodova, druga je Francuska s 13 negativnih, dok je Hrvatska odlična s 15 negativnih bodova.

Na 11. svjetskom prvenstvu veterana koje se održava na ribnjaku u Selnici nakon prvog dana u vodstvu je Mađarska sa 7 negativnih bodova, druga je Engleska s osam, dok je treća Italija s 13 negativnih bodova. Hrvatska reprezentacija veterana zauzela je tek 6. mjesto.

Nedjelja je završni dan natjecanje kada od naših ribiča očekujemo još bolje ulove i rezultate.

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Supružnici Vanja i Alen Veseli i prijatelj Dario Bajzek brinu o napuštenim macama, napravili su im i nastambu

Dan je poštovanja mačaka

Bin bin romobili Čakovec

Bin Bin romobili odlaze iz Čakovca

Uskrs u Dječjem vrtiću Cvrčak