Rukometni klub Prelog svladao Đakovo s 34:31

Odličan ulazak u proljetni dio sezone rukometaši Preloga potvrdili su ovog vikenda gostujućom pobjedom nad ekipom Đakova. U prva tri proljetna kola Preložani su osvojili 5 bodova (2 pobjede i nerješeno) te time ulovili priključak sa skupinom klubova iz sredine prvenstvene ljestvice. Naime, između 7. RK Metalac Zagreb i 12. RK Medveščak Zagreb razlika je svega 3 boda dok posljednja dva ligaška mjesta čvrsto drže HRK Borovo (Vukovar) i RK Đakovo.

Sama utakmica bila je vrlo zanimljiva i puna tempa. Domaćini na krlima svog najboljeg igrača i strijelca Goluže ulaze dobro u utakmicu i vode prvih desetak minuta do poravnanja rezultata Preložana na 7:7. Od sredine prvog dijela Prelog preuzima kontrolu nad utakmicom i kontinuirano povećava prednost, te se na poluvrijeme odlazi rezultatom 13:17 za Prelog. Početak drugog poluvremena donosi nam nastavak igre i kretanja rezultata s kraja prvog.  Prelog nastavlja povećavati prednost koja u jednom trenutku iznosi i 7 pogodaka. Slijedi čudnovatih desetak minuta u kojima Preložani dobivaju čak 4 isključenja (ukupno 7 – dakle 14 min; domaćin ukupno 1) što domaćin koristi i približava se na 23:25 desetak minuta prije kraja susreta. Preložani ipak odolijevaju pritisku te utakmica završava rezultatom 31:34 za RK Prelog.

Za kraj pohvale za cijelu ekipu Preloga za prikazanu timsku igru i prije svega borbenost u posljednjih nekoliko utakmica. Iz utakmice u Đakovu treba istaknuti odličnu igru Ivana Kopreka (7), te realizatorski učinak Krajnera (8), Bogović D. (7) i Belića (6).

U slijedećem kolu ekipa Preloga opet gostuje, ovaj put u Osijeku kod istoimenog domaćina koji trenutno drži 5. mjesto prvoligaške ljestvice.(sh)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE