14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Zrinskice u novoj opremi igraju nastavak prvenstva

Igračice seniorskog sastava ŽRK Zrinski u petak, 10. ožujka, su dobile vrijednu donaciju – 30 kompleta dresova, trenirki, jakni i ruksaka.

Opremu je donirala jedna banka, a glavni posrednik bio je čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač.

Kako je istaknuo čelni čovjek Čakovca na Skupštini ŽRK Zrinski održanoj krajem prošle godine čelništvo kluba informiralo ga je o nužnoj potrebi nabavke novih dresova.

– U ovim vremenima ne baš naklonjenim sponzoriranju sporta, svake godine uspijevate zatvoriti financijsku konstrukciju te uspješno sezonu privesti kraju. U Gradu Čakovcu uvijek ćete imati otvorena vrata,  uostalom u sport godišnje ulažemo znatna proračunska sredstva, a klub rezultatima potvrđuje da su ulaganja opravdana – poručio je Kovač.

Dopredsjednik ŽRK Zrinski Đuro Bel podsjetio je na 12-godišnju tradiciju kluba, koji je počeo od nule, a sada ima prvoligaša. Zahvaljujući na donaciji rekao je kako će ekipa ponosno nositi opremu u 1. HRL za žene.

Nova oprema krštenje je doživjela odmah nakon primopredaje donacije. U susretu 16. kola Zrinskice su na svom parketu u dvorani Graditeljske škole ugostile Dugo Selo. Iako su Čakovčanke nakon prvog poluvremena imale prednost od 10:7 i vodile veći dio drugog dijela, gošće su u posljednjem napadu uspjele poravnati na konačnih 24:24.

Čakovčanke s 13 bodova sada dijele deveto mjesto na ljestvici 1. lige u kojoj se natječe 14 ekipa.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE