FOTO: Na čakovečkom Jugu otvorena slastičarnica “Piece of Cake” Čakovec

piec of cake cakovec
Eva Döring, voditeljica slastičarskog dijela i Zvonimira Martinčević, direktorica slastičarnice "Piece of Cake" Čakovec

Piece of Cake” Čakovec, nova oaza slastica, torti i kolača pripremljenih po originalnim recepturama i domaćim sastojcima otvorila je danas svoja vrata na čakovečkom Jugu.

Piece of Cake Čakovec
U ponudi brojne torte pripremljene po originalnim recepturama

Na adresi Nikole Pavića 2 u ugodnom ambijentu možete uživati u brojnim slasticama kao što su međimurska gibanica, šlag kocke, razne torte (Višnja-čokolada, Raffello, Cheesecake, Badem-naranča, Ferrero i dr. ) zagrebačke kremšnite, kremšnite”Kapuciner…  U ponudi se nalazi i bezgluteinska torta. Za djecu je uređen i prostor za igru, a mališani mogu uživati i u slastičarskom programu namijenjen dječjem uzrastu  kao što cake pops, macarons, cup cake.

Torte, kolači i slastice izrađuju se i po narudžbi uz dostavu za svekolike svečanosti kao što su rođendani, firme, svadbe, poslovni domjenci i sl.

Eva Döring
Slastičarka Eva Döring, voditeljica je slastičarskog odjela “Piece of Cake” Čakovec

Tri vrsne Međimurke pripremaju slastice

Slastičarnicu “Piece of Cake” otvorio je bračni par, Zvonimira i Damir Martinčević.

Nakon dvije i pol godine iskustva i uspješnog rada pod brendom slastičarnice ” Piece of Cake” u Varaždinu gdje su zalazili i brojni Čakovčanci, odlučili su otvoriti novi centar slastica u Čakovcu i približiti Međimurcima svoju ponudu.

Voditeljica slastičarskog dijela je Čakovčanka Eva Döring, a uz nju slastice rade Ivana Šincek Cvilinder iz ČakovcaMonika Orehovec iz Donjeg Kraljevca.

– Najbolje slastice rade Međimurke i meni to kao Varaždinki nije teško priznati. Sretna sam da ih imamo.’ kazala je Zvonimira Martinčević, direktorica sastičarnice”Piece of Cake” u Čakovcu.

Posjetitelji su na svečanosti otvorenja mogli uživati u prefinoj torti s tri vrste čokolade i lješnjacima . Pozvani ste svi doći na čakovečki Jug i uživati u odličnim slatkim delicijama.

foto: rr

Piece of Cake Čakovec

Ostavi komentar