Počelo nikad jače izdanje Pozoja

U prostorijama Graditeljske škole Čakovec danas je održano medijsko druženje uoči početka nikad jačeg Međunarodnog rukometnog turnira “Pozoj” koji se igra u šest različitih dvorana.

Ovogodišnje izdanje Pozoja igra se u Graditeljskoj školi Čakovec, Sportsko-rekreacijskom centru Aton u Nedelišću, dvorani II. osnovne škole Čakovec, sportskoj dvorani u Prelogu, Donjem Kraljevcu i Maloj Subotici te balon-dvorani kod Učiteljskog fakulteta u Čakovcu.

U Međimurje su stigle ekipe iz Poljske, Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine Slovačke i Hrvatske. Na druženju s medijima o samom turniru govorili su glavni organizator Davor Varga, međimurski župan Matija Posavec i čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini.

Davor Varga istaknuo je kako na turniru nastupa više od 2000 djece što je ogroman broj za ovakvu vrstu turnira. Također, istaknuto je da će se odigrati više od 250 utakmica te da su na turnir došle ekipe koje su igrale i prethodnih godina. Uz turnir organizatori su pripremili i pregršt drugih edukativnih događanja.

Međimurski župan i čakovečka gradonačelnica nisu krili zadovoljstvo što Međimurje, a i sami grad Čakovec imaju priliku ugostiti ovakav turnir. Svim ekipama zaželjeli su ugodnu dobrodošlicu. Rukometno ludilo u Međimurju trajat će do nedjelje kada se u dvorani GOC-a igra velika završnica.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE