Pred punim tribinama MRK Čakovec ostvario sigurnu pobjedu protiv Preloga

U subotu, 24. ožujka, u Čakovcu odigralo se 21. kolo 2. HRL sjever između MRK Čakovec i RK Prelog.

Čakovec odlično otvara utakmicu i od početka kreće čvrsto u obrani i sigurno u realizaciji. Naravno, prema očekivanjima i Prelog igra u skladu sa svojim iskustvom i vrlo dobro parira na terenu.

Do prvog odvajanja Čakovca na 5 razlike dolazi poprilično rano. No, nakon nekoliko tehničkih pogrešaka u napadu razlika se topi i domaća ekipa ulazi u crnu rupu. Iako Prelog prelazi u vodstvo izjednačeni rezultat na poluvremenu 14:14 najavljuje neizvjestan nastavak utakmice.

Od početka drugog poluvremena Čakovec sigurniji i ponovo postiže sigurnu razliku u svoju korist. Utakmica je do kraja bila napeta no Prelog ne uspijeva preokrenuti te u zadnjih 10 minuta ekipa Čakovca ostvaruje sigurnu pobjedu rezultatom 34:27.

Teško je izdvojit pojedince u ovakvoj utakmici, tako da nam ostaje pohvaliti cijelu klupu zajedno s trenerom koji su bez obzira na pad u koncentraciji i prisutnu nervozu ostali ekipa i pokazali da imaju kvalitetu potrebnu za plasman u višu ligu.

Napokon su tribine bile popunjene i pružila se naznaka nekadašnje rukometne atmosfere kada se u Čakovcu u puno većem broju i s većom euforijom pratio rukomet. Svi redom domaći igrači svojim zalaganjem i borbom na terenu zaslužuju plasman u višu ligu.

Čakovec očekuju još dvije domaće utakmice u nastavku prvenstva.

– Pozivamo sve da nam se pridruže i podrže ekipu u borbi za plasman u višu ligu. Uz odličan rukomet, sjajnu atmosferu stvara i naša neizostavna kreativna podrška, Plesni studio Korak. Odlična koreografija njihovih nastupa prije i tijekom utakmice svakako su razlog više da nam se na slijedećoj utakmici pridružite i da osjetite što je čakovečki rukomet – poziv je iz MRK Čakovca.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari – Marciuš, Horvat i Kovačević i igrači u polju – Škrobar, Srnec (1), Petek (5), Tkalčec (1), Horvatić (7), Gradišćaj (3), Dvanajščak, Sklepić (7), Toplek, Korent (1), Radiković (1), Herman (8), E. Horvat.
Trener: Josip Borković

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE