Rukometaši Čakovca u Samoboru love novu pobjedu za nastavak izvanrednog niza

Osam pobjeda u osam utakmica pokazatelj su sjajne forme, ali i jasna naznaka kako rukometaši Čakovca ne misle prekinuti svoj izvanredan niz.

Leteći medvjedi ove nedjelje putuju na gostovanje u Samobor gdje će nova dva boda tražiti protiv druge momčadi Rudara, suparnika koji se trenutno nalazi na petom mjestu s devet osvojenih bodova.

Naša ekipa dosad je ostvarila zapažene rezultate i nastavlja prvenstvo sa stopostotnim  učinkom i vodećom pozicijom na tablici. RK Rudar 2 je ozbiljan protivnik, no naši dečki se spremaju za ovaj izazov i odlučni su u namjeri da donesu nove bodove u Čakovec, poručili su iz MRK-a Čakovec, dok samoborska momčad najavljuje rasterećen ulazak u utakmicu.

S obzirom na poredak i rezultate dosadašnjeg dijela prvenstva, gosti su jedni od glavnih pretendenata za ulazak u Paket24 Premijer Ligu, a mi u utakmicu ulazimo rasterećeno s željom da damo sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat, poruka je iz RK-a Rudar.

Utakmica 9. kola 1. HRL Sjever je na rasporedu ove nedjelje, 12. studenog, od 18:30 u sportskoj dvorani Rude.

Spomenimo još kako se vrhu ljestvice najboljih strijelaca priključio i Tin Tompić, koji je u prošloj utakmici protiv Siska postigao čak 11 golova. Tompić je dosad ukupno zabio 52 pogotka, čime je sedmi najbolji strijelac lige. Blizu njega, na 10. mjestu sa samo dva zabijena pogotka manje (46), nalazi se Petar Sklepić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Vremenska prognoza: Promjenjivo

KUP MNS: Polet (SMnM) slavio u Nedelišću

U Čakovcu je obilježen Dan obitelji

Prelog: Javite se za najam nadstrešnica