NAGRADNJAČA: Dijelimo navijačku majicu MRK-a Čakovec!

Leteći medvjedi i dalje su vodeća momčad u neizvjesnoj sezoni 1. HRL Sjever.

U deset odigranih kola, devet puta su slavili te samo jednom odigrali neriješeno i to u 10. kolu kada im je pobjeda izmakla u posljednjim sekundama utakmice.

Sjajna forma samo je potvrda odlične uigranosti momčadi koja ima kvalitetu za osvajanje lige. Ove nedjelje, 26. studenog, u 17:00 u dvorani Graditeljske škole očekuje ih derbi protiv Maksimir Pastele. Njihovi suparnici trenutno su šestoplasirana momčad lige (s jednom utakmicom manje).

Pozivamo navijače da dođu podržati naše rukometaše u lovu na nove bodove i uživati u vrhunskom rukometu. Dolazi nam ambiciozan protivnik koji se također smjestio u gornjem dijelu ljestvice. Naša ekipa nakon 10. kola i dalje drži prvu poziciju na tablici, poručuju iz MRK-a Čakovec.

Dijelimo navijačku majicu!

Povodom nadolazeće utakmice, u suradnji s klubom, dijelimo navijačku majicu koja je printana u ograničenim količinama povodom deset godina kluba.

Sve što trebate napraviti je označiti našu Facebook objavu sa „Sviđa mi se“ te ostaviti komentar! Pobjednika donosimo u srijedu navečer!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE