Rukometašice Podravke uvjerljive protiv Zrinskica u Nedelišću

Zrinskice su jučer u dvorani SGC-a Aton u Nedelišću ugostile najtrofejniju hrvatsku žensku rukometnu ekipu. U sklopu 5. kola 1. HRL za žene, Podravka Vegeta slavila je s visokih 15:36.

Podravkašice su susret započele serijom 1:6 pa su već nakon sedam minuta bile na sigurnoj udaljenosti od domaćih rukometašica. Nakon 20 minuta igre gošće su imale i osam razlike prednosti i ništa nisu prepuštale slučaju sve dok se ne nije stvorila dovoljno velika razlika. Poluvrijeme završava s uvjerljivih 5:17, a ništa osobito se nije promijenilo ni u drugom dijelu.

Gostujući trener Željko Babić još je neko vrijeme držao prvu postavu na terenu, nakon čega je dao priliku mlađim igračicama. Sredinom drugog dijela gošće su bile na 15 pogodaka razlike, Zrinskice su malo poboljšale igru da bi utakmica završila s 21 pogotkom razlike.

Naravno, ovaj poraz je očekivan te je jasno kako će se borba za titulu prvakinja Hrvatske ponovno voditi između Podravke i Lokomotive.

Kod Zrinskica najefikasnija je bila Sara Krizmanić koja je zabila četiri pogotka.

Zrinski: Kozjak, Car, Balent (2), Balaško (2), Pratljačić, Milošević (3), Janković, Balić, Strbad, Posavac (2), Krizmanić (4), Blagus (2), Siročić, Rebernik, Cvitanović, Lukman.

U sljedećem, 6. kolu koje je na rasporedu 22. listopada, Zrinskice su domaćin ekipi Bjelovara.

Trenutna tablica 1. HRL za žene

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE