5.7 C
Čakovec
Utorak, 23 travnja, 2024

Pregled 7. kola Međimurskih nogometnih liga: Naprijed slavio protiv Graničara

U nastavku, donosimo rezultate međimurskih nogometnih liga

  1. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Centrometal – BSK 1-2

Nedjelja:

Jedinstvo (GM) – Dinamo (P) 2-1, Mladost (SM) – Omladinac (NSR) 0-0, Naprijed – Graničar (K) 4-3, Spartak – Hodošan 1-4, Podturen – Sokol 2-0, Trnava – Polet (P) 2-1, Sloga (Š) – Galeb 5-1

Jedinstvo je bilo bolje od Dinama sa 2-1, kao i Trnava protiv Poleta. U Svetoj Mariji bez zgoditaka, dok je iznenađenje napravio Naprijed, koji je slavio protiv Graničara. Uvjerljive pobjede ostvarili su Hodošan i Sloga, dok je Podturen, zgodicima Davora Mučića, bio bolji protiv Sokola.

Jučer u derbiju kola, BSK je bio bolji od Centrometala.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Subota:

Kraljevčan 38 – Jedinstvo (NSD) 3-1

Nedjelja:

Vidovčan – Croatia 3-2, Mladost (D) – Mladost (I) 1-1, Drava (K) – Omladinac (DS) 5-3, Borac PMP – Dubravčan 1-2, ČSK – Budućnost (M) 2-2, Dubrava – Radnički 3-2, Jadran – Budućnost (P) 2-2

Croatia je doživjela prvi prvenstveni poraz u Donjem Vidovcu, dok su Ivanovčani, stigli do prvog boda u Dekanovcu. Drava je bila bolja od Omladinca, kao i Dubravčan od Borca. Bez pobjednika su odigrali ČSK i Budućnost iz Miklavca. Dubrava je stigla do prve pobjede, protiv Radničkog. Jadran je došao do boda, protiv Budućnosti iz Podbresta, nakon što su gubili 2-0.

U jedinom subotnjem susretu, Kraljevčan 38 je bio bolji od Jedinstva.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Šenkovec – Pobjeda 0-3, Hajduk Vindija (Š) – Bratstvo (J) 1-3

Nedjelja:

Plavi (Pek.) – Zasadbreg 77 4-1, Omladinac (M) – Venera PMP 3-2, Trnovec – Bratstvo (SV) 4-2, Hajduk (B) – Strahoninec 2-1, Sloboda (M) – Mura 0-0, Mali Mihaljevec – Donji Koncovčak 1-2

Plavi su bili bolji od Zasadbrega, kao i Omladinac protiv Venere. Lider prvenstva, Bratstvo iz Savske Vesi, poraženo je u Trnovcu. U Mihovljanu, bez zgoditaka između Slobode i Mure. Iznenađenja su pobjede Hajduka iz Brezja protiv Strahoninca, kao i gostujuća pobjeda Donjeg Koncovčaka u Malom Mihaljevcu.

U dvije utakmice, slavlje gostujućih momčadi.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Međimurje-Čakovec – Draškovec-Geothermae 1-0, Napredak – Parag 2-2

Nedjelja:

Mladost (S) – Otok 3-1, Borac (DH) – Bratstvo (P) 7-0, Torpedo – Dinamo (Ž) 2-1, Drava (DM) – Vučetinec 5-0

Iznenađujuća je pobjeda Mladosti, protiv Otoka, dok je Torpedo slavio protiv Dinama sa 2-1. Uvjerljive pobjede, ubilježili su Borac i Drava.

U derbiju kola, Međimurje-Čakovec, ostvarilo je minimalnu pobjedu protiv Draškovca. Iznenađenje u Gornjem Kraljevcu, gdje su Napredak i Parag, odigrali 2-2.

Foto: Facebook NK Podturen

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE