Odbojkaši Centrometala slavili u Slavonskom Brodu i upisali četvrtu pobjedu zaredom

Odbojkaši Centrometala jučer su protiv Marsonije slavili 0:3 u setovima te upisali četvrtu pobjedu zaredom i potvrdili odličnu formu.

U Sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu nisu imali težak zadatak pošto su gostovali protiv najslabije momčadi lige što potvrđuje podatak da Marsonia u dosadašnjem dijelu nikome nije uzeli niti set.

Novak, trener Centrometala, na klupi je ostavio Jurasa i Peterlina. Cijelu utakmicu odigrali su Martinko, Zelenika, Lučić, Šućur, Novak, Vincek i libero Vuk. Krenulo je 7:0 za Centrometal, prvi set ide Međimurcima sa 25:12. U drugom setu Brođani su držali priključak do 9:10. Potom opet dominacija Centrometala za 25:15. Treći set kreće 6:1 za goste. Domaći igrači smanjili su na svega poen zaostatka kod 12:13. Dobro su se držali sve do 18:21. Sa četiri uzastopna poena Centrometal završava utakmicu.

Rezultat: MOK Marsonia – OKM Centrometal 0:3 (12:25, 15:25, 18:25)

Centrometal: Šućur, Vincek, Lučić, Juras, Martinko, Novak, Peterlin, Zelenika, Radoš, Vuk, Krstanović (trener Novak).

Marsonia: Kovačević, Orešković, Matko i Ante Grgić, Brekalo, Budim, Šokčević, Mandura, Popović, Janković, Konjetić, Vrhovac, Šunić (trener Lubina).

Suci: Babić, Hamer (Zagreb).

Nakon sedam kola Centrometal se sa šest pobjeda nalazi na trećem mjestu na prvenstvenoj ljestvici. Narednog vikenda opet gostuju u Slavonskom Brodu u sklopu osminefinala Kupa Hrvatske.

Potom slijedi derbi polusezone kada u Nedelišće dolazi Ribola Kaštela, direktni protivnik u borbi za prva tri mjesta. Ta se utakmica igra u subotu 26. studenog sa početkom u 17:00 uz direktan TV prijenos na Sportskoj televiziji.

Tablica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Vremenska prognoza: Promjenjivo

KUP MNS: Polet (SMnM) slavio u Nedelišću

U Čakovcu je obilježen Dan obitelji

Prelog: Javite se za najam nadstrešnica