Gradonačelnik Kovač čestitao odbojkašicama KOP Čakovec na odličnoj sezoni

KOP Čakovec prijem 1
Foto: ZSU Čakovca

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač u ponedjeljak je upriličio prijem za igračice Kluba odbojke na pijesku Čakovec povodom završetka sezone, a koja je u klubu ocijenjena kao najbolja do sada.

Umjesto uobičajene lokacije za prijeme – Gradske vijećnice, Kovač je prijem odradio “na terenu” i to na mjestu koje se naziva domom čakovečke odbojke na pijesku – pješčanom igralištu iza Gradskih bazena Marija Ružić.

Obraćajući se članicama kluba gradonačelnik je čestitao na osvajanju seniorskog Kupa Hrvatske, ali i ostalim uspjesima poput kadetske bronce i petog juniorskog mjesta te osvajanja petog mjesta u klupskom seniorskom prvenstvu.

– Zahvaljujem vam što promovirate ime Čakovca na najljepši način diljem Hrvatske. Ovom sjajnom sezonom ispisale ste zlatne stranice u povijesti kluba te se nadam da ćete u sljedećoj biti još bolje, poručio je Kovač dodavši kako će klubovi s takvim radom i rezultatom uvijek imati podršku Grada.

U ime kluba zahvalio se predsjednik Ivan Vabec koji je rekao da bez podrške Grada te gradske i županijske sportske zajednice ovakvi uspjesi ne bi bili mogući.

– Nama je odlazak na gostovanje ili na turnir veliki logistički i financijski izazov, a bez supporta kojeg imamo to ne bismo mogli odraditi, naglasio je Vabec.

Na kraju svečanosti Kovač je predsjedniku i igračicama predao prigodne poklon pakete.

Inače, Klub odbojke na pijesku Čakovec osnovne je 2003. godine, a odbojka na pijesku službeno se igra od 1993., tada još pod okriljem OK Čakovec.

U ženskoj konkurenciji boje kluba u ovoj sezoni branile su: Ana Stanković, Iva Bulović, Ema Frančić, Inka Varga, Mailnda Vnuk, Tija Budiša, Klara Škvorc, Iva Hranilović, Mirjam Varga, Jana Paljak, Laura Frančić i Azra Jelenić.

Muška seniorska ekipa također je u prvenstvu zauzela peto mjesto, a za čakovečki sastav nastupali su: Miroslav Vabec, Antonio Juras, Gabrijel Ivančić, Ivan Novak, Deni Vuk i Hrvoje Novak.

(tj)

KOP Čakovec prijem 4 KOP Čakovec prijem 5 KOP Čakovec prijem 6 KOP Čakovec prijem 2 KOP Čakovec prijem 3

KOP Čakovec prijem 7 stjepan kovač i ivan vabec
Stjepan Kovač i Ivan Vabec
KOP Čakovec prijem 8 stjepan kovač
Stjepan Kovač
KOP Čakovec prijem 9 ivan vabec
Ivan Vabec

Foto: ZSU Čakovca

Ostavi komentar