16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Odbojka: Pred nama uzbudljiva pjeskaška sezona

S konačnim dolaskom proljetnih, iako ne još i ljetnih dana, članovi Kluba odbojke na pijesku Čakovec više svoj pogled ne moraju usmjeravati prema nebu i iščekivanju ljepšeg vremena, nego onime što ih čeka u kalendaru natjecanja.

Već 29. i 30. svibnja u Novalji se održava prvenstvo Hrvatske U-20 na koja će otputovati dva čakovečka ženska para. Nakon Paga svijetla pjeskaških reflektora okrenut će se prema Čakovcu. Naime, 5. i 6. lipnja KOP Čakovec i ove godine organizira pojedinačno prvenstvo odbojke na pijesku, ženskih i muških parova.

Turnir pod nazivom Čakovec Open 2021. i pokroviteljstvom Grada Čakovca bit će održan na terenima kod bazena Marije Ružić. Nagradni fond je 3.000 kuna, a kotizacija po paru je simboličnih 50,00 kn. Prijave treba slati na [email protected], a zadnji rok prijave je utorak 1. lipnja. Čakovec Open 2021. bit će uvertira za ono što slijedi u nedjelju 13. lipnja kada će Grad Zrinskih nakon dužeg vremena biti domaćin najboljim hrvatskim ekipama.

Kup Hrvatske u Odbojci na pijesku, uz podršku Grada Čakovca i Međimurske županije, bit će igran na terenu kod gradskih bazen s početkom u 9 sati.  Trener Ivan Vabec koristi priliku da podsjeti kako su Čakovčanke bile pobjednice Kupa u 2020. godini. „Ponoviti takav uspjeh je skoro nemoguća misija. Od naših djevojaka i muških parova očekujemo borbu za svaki poen  kako bi ostavili dobar dojam pred vlastitom publikom“ poručio je Vabec dodavši kako su sve čakovečke ekipe spremne za početak ove uzbudljive pjeskaške sezone.

Muškarci:                                                                  Žene:

 

  • KOP Vukovar                                             – KOP Vukovar
  • KOP Žnjan                                                  – KOP Žnjan
  • KOP Retfala                                               – KOP Retfala
  • KOP Siget                                                   – AOK Osijek
  • KOP Zagreb                                                – ŽKOP Jarun
  • KOP Čakovec                                             – KOP Čakovec
  • HAOK Žal Banjole                                     – HAOK Žal Banjole

– KOP SIGET

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE