Treća HNL Istok: Međimurje dočekuje Vukovar

NK Međimurje Čakovec
Ilustracija

U 10. kolu 3. HNL Istok od naših ekipa sa sjevera Koprivnica i Međimurje su domaćini, dok momčad Varteksa gostuje.

Ove godine liga je dosta izjednačena tako da je od prvog Čepina pa do šestog Bedema razlika samo jedan bod.

Upravo trenutno vodeći Čepin, novak u ligi, gost je četvrtoplasirane ove sezone dobre Koprivnice koja ih pobjedom može preskočiti. Očekivalo se da se u ovoj utakmici sučele dva najbolja strijelca lige Kruno Jambrušić s 9 golova i Luka Agatić sa sedam golova, ali ovaj potonji neće nastupiti zbog dobivena tri žuta kartona.

Time će vjerojatno biti olakšan put ka pobjedi mladićima talentiranog trenera Josipa Omrčena Čeke u derbiju momčadi sa samog vrha tablice.

Nakon tri uzastopna poraza, Međimurje je osjetilo slast pobjede i to u gostima kod Mladosti Ždralovi. Na ovoj utakmici vidjelo se koliki je značaj iskusnog Režića kojeg nije bilo u momčadi zadnja tri kola zbog ozljede.
Sve linije u momčadi dobro su funkcionirale, a potvrdu da dolaze u formu mora se vidjeti u subotu kada su domaćini vrlo dobroj ekipi Vukovara.
U konkurenciju za momčad vraćaju se oporavljeni Šimunić i kartonirani Sabol.
Neizvjestan je nastup Marija Munivrane koji je ozlijeđen i ne trenira s ostatkom ekipe.

U derbiju začelja Varteks odlazi u Požegu gdje ih dočekuje Slavonija koja je do sada skupila isti broj bodova kao i Varaždinci, devet.
Sigurni smo da, iako idu na put bez kartoniranog Nježića, igrači trenera Antona Jukića bit će agilni i borbeni do posljednje minute.
Iako je Slavonija favorit Varteks bi mogao ostati neporažen i treći puta za redom, a u tome će im pomoći i neizostavni navijači koji ih prate na sve utakmice.

3. HNL Istok, 10.kolo, subota, 21. listopada, 15 sati:
Koprivnica – Čepin
Međimurje – HNK Vukovar 1991
Slavonija (Požega) – Varteks

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar